ENRICH YOUR WORKING LIFE.

 

Üdvözöljük a FATH új világában!

A FATH még mindig FATH. Csak most már más! Sokoldalúbb, izgalmasabb és átfogóbb.

A FATH termékei és megoldásai több mint 30 éve segítik ügyfeleinket termelékenységük növelésében. Természetesen legjobban mechanikus alkatrészek és hardverek gyártójaként ismer minket. De a FATH mindig is sokkal több volt ennél. A háttérben mindig is dinamikusan újítottunk és fejlesztettünk. MEGOLDÁSOK AZ INDUSZTRIAI ÖKOSZÍNHÁZAKHOZA FATH termékei és megoldásai nemcsak a termelékenységet növelik, hanem egyúttal érzékelhetően javítják az emberek munkatapasztalatát is. Ezt ígérjük Önnek. BŐVÍTJÜK AZ ÖN MUNKAÉLETÉT.


Az ígéret betartásához többre van szükségünk, mint praktikus alkatrészekre. Ezért tervezünk holisztikus és könnyen használható megoldásokat, amelyek gazdag know-how-n és több évtizedes tapasztalaton alapulnak. Az emberek, a gépek és az anyagok közötti kölcsönhatáson keresztül teremtünk hozzáadott értéket a műhelyben. Ezek közé tartoznak a LEAN vizualizációs termékek a nagyobb hatékonyság érdekében a gyártási területen. A gyártási és összeszerelési folyamatok digitalizálása és automatizálása, miközben vonzó automatizálási megoldásokat kínálunk a raktárak, a logisztika és az intelligens beléptető rendszerek számára.

Röviden: Az innováció vezetőjeként és a gyártás intelligens rendszermegoldásainak fejlesztőjeként tekintünk magunkra. Megoldásaink emberek millióinak munkáját segítik, és ezeket a megoldásokat mindenki számára elérhetővé kívánjuk tenni. Világszerte.

A FATH értékei

FATH-Fruehlingsmotiv2019

Történelem

FATH

Székhely

Gewerbepark Hügelmühle 31, D-91174 Spalt

Ügyvezető igazgatók

Wido Fath, Mirko Jan Fath, Till Zupancic

Alkalmazottak

500+ kolléga világszerte 

Értékesítési partnerek

Spalt, Orlando, Shanghai, Budaörs, Aldershot, Venlo, São Paulo, Guadalupe, Pfäffikon

Forgalmazók

34 értékesítési partner 22 országban