Megoldások az ipari ökoszisztémák számára

Lépjen kapcsolatba velünk itt

 

EMBER - GÉP - ANYAG

interfész számos alkalmazásban

Egy ökoszisztémában sok egyed és egyedi rész
létezik egymás mellett, amelyek együttesen egy működő egészet alkotnak. A FATH minden része különböző szakterületekkel rendelkezik. Ennek ellenére ugyanazt a célt követik: megkönnyíteni és gazdagítani a felhasználók és az ügyfelek munkaéletét, hogy egy produktív ipari ökoszisztéma jöjjön létre.

Vegye hasznát annak a know-how-nak, szakértelemnek és innovációnak, amely
a FATH tagjait összeköti a raktározás és az intralogisztika, az összeszerelés és a gyártás, a biztonság és a digitális rendelés területén.

Hasznos és intelligens alkatrészekkel
és rendszermegoldásokkal támogatjuk Önt, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt. A rendkívül hatékony termelés és logisztika révén kiváló értékteremtést érhet el az üzletben.

2021-06-25-FATH-Warehouse-and-Intralogistics-Flipbox

Raktár és intralogisztika

2021-06-25-FATH-Assembly-and-Production-Flipbox

Összeszerelés és gyártás

Security

Biztonság

A FATH ötvözi a LEAN-termékek gyártása terén az innovációt és a LEAN-technológiával kapcsolatos know-how-t. A FATH a LEAN termékek gyártójaként különös jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Ahol csak lehetséges, újrahasznosított műanyagokat használunk, és kerüljük a PVC-t. A hangsúly mindig a vásárlón van. Számunkra az egyedi megoldások nem opcionális extra, hanem inkább alapkövetelmény.
Michael Honisch
Michael Honisch
A LEAN 4.0 vezetője

Hozza be a jövőt a vállalatába

Decide which products and solutions from the FATH Group are best suited to your challenges and give us your consent for your data to be passed on to the relevant FATH company who can advise you comprehensively.

Fill out the form below and confirm your declaration of consent for the processing of personal data in accordance with GDPR.